DUGNAD GJORT ENKELT

© 2018 Regal Kjeks og Kakefabrikk AS.

  • Facebook - svarte sirkelen
  • Instagram - svarte sirkelen

Cookies & personvern

Sist oppdatert 28.08.2018

Cookies & personvern

Regal Kjeks og Kakefabrikk AS (org.nr 915 332 293) er opptatt av ditt personvern. Vi skal være tydelig ovenfor deg som besøkende på vår nettside når det gjelder hvilken informasjon vi samler inn, hva den brukes til og hvilke rettigheter du har. Opplysningene vi behandler er i samsvar med gjeldene krav i personopplysningsloven. 

Vi vil her presentere hvilken informasjon vi samler inn, hvorfor vi samler de inn, hvilke rettigheter du har, samt generell informasjon om coockies og personvern. 

Våre retningslinjer

  1.  Vi henter kun inn opplysninger som er relevant for virksomheten.
     

  2.  Vi behandler alle opplysninger konfidensielt
     

  3.  Vi behandler personopplysninger på en åpen måte
     

  4.  Vi fjerner personopplysninger når vi ikke har behov for dem lenger 
     

  5.  Du som besøkende kan få opplysninger slettet fra våre databaser

Hvilken informasjon samler vi?

På Regalkjeks.no er vi er opptatt av å kun behandle personopplysninger som er relevant for vår virksomhet. Behandling skjer på grunnlag av samtykke du gir når du ønsker å enten bestille materiell av oss eller om du ønsker å komme i kontakt med oss.

Når du benytter deg av våre tjenester trenger vi navn, adresse, e-post og telefonnummer. Dette er nødvendig for å kunne svare deg på henvendelser, for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse og for å kunne kontakte deg dersom det skulle være behov. 

 

Når og hvilken informasjon trenger vi fra deg? 

  1.  Når du bestiller salgsmateriell fra vår nettside
     (Fornavn, etternavn, e-post, telefonnummer) 

     

  2.  Når du ønsker å komme i kontakt med oss via et kontaktskjema
     (Fornavn, etternavn, e-post, telefonnummer) 

     

  3.  Når vi sender ut nyhetsbrev, tilbud og informasjon. 
     (Fornavn, etternavn, e-post, telefonnummer) 

     

  4.  Når vi sender ut varer som er bestilt 
     (Fornavn, etternavn, adresse, e-post, telefonnummer) 

Hvilken informasjon deler vi? 

Regalkjeks.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene dersom dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for RegalKjeks (Her i form av transporttjenester). I disse tilfeller har vi strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerhetene, i tillegg er det alltid RegalKjeks som bestemmer hvordan behandling av opplysninger skal foregå. 

Hva er cookies og hva brukes de til? 

Vi ønsker at vår nettside skal være så brukervennlig som overhodet mulig. Derfor kan vi se på bruksmønsteret til de som besøker nettstedet vårt. Her benytter vi, som de fleste andre nettsteder, informasjonskapsler (cookies). Dette er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Vi kan på ingen måte knytte bruksmønsteret ditt på nettsiden til deg som enkeltperson. 

For å analysere informasjon kan vi benytte oss av analyseverktøyet Google Analytics. Dette blir blant annet brukt til undersøkelser av hvilke sider som blir besøkt, hvor lenge de blir besøkt og hvilke andre nettsteder bruker kommer fra. 

Slik kan du unngå cookies

Om du ønsker å unngå cookies kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere cookies automatisk. Se din nettlesers hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at om du velger å utelukke cookies, kan noen funskjoner på Regalkjeks.no slutte å fungere. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du til bruk av informasjonskapsler. 

Hvilke rettigheter har du? 

Når du har registrert deg på våre nettsider har du rettigheter knyttet til personopplysningene vi har om deg.

  1.  Rett til innsyn i de opplysninger vi har lagret om deg 
     

  2.  Rett til retting av feilaktig eller ufullstendig informasjon 
     

  3.  Rett til sletting av personopplysninger. 
     

  4.  Rett til begrensning av behandling av personopplysninger 

Skulle du mot formodning ikke være fornøyd med hvordan vi behandler din informasjon så ønsker vi gjerne å høre fra deg slik at vi kan forbedre dette. Du har også rett til å klage til Datatilsynet. 

Har du ytterligere spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med oss via Kontakt oss på denne nettsiden.