top of page

Fremgangsmåte og våre beste salgstips

SLIK SELGER DERE

1.

Forhåndssalg av dugnadsproduktene. Last ned salgsmateriell - her får du tilsendt bestillingsskjema, salgskatalog og informasjon. Forbered gruppen godt med materiell. Bestem dere for en salgsperiode (anbefalt 2-4 uker) og sett en dato for bestilling og utlevering av varer.

PS! Forhåndssalg gir ingen risiko, da dere kun bestiller de produktene dere selger! 

Tips til økt salg. Bruk sosiale medier som Facebook, Instagram og Snapchat for å øke salget. Ta kontakt med familie, venner og bekjente og fortell dem om hvorfor dere selger og hva de støtter. Det kan også være smart å lokalisere bedrifter i nærheten. 

2.

3.

Bestill dugnadsvarene. Sammenstill alle bestillingsskjemaene, og legg inn en bestilling her på nettsiden. Her velger dere ønsket leveringsdato som er avtalt på forhånd. Du vil motta en bekreftelse så snart bestillingen din er behandlet. 

Leveranse og utlevering av varer. Kontaktperson vil bli kontaktet i god tid på leveransedag for å motta varer. Selgerne har da ansvar for å levere ut varene de selv har solgt og for å motta betaling. Husk å takke kjøper for bidraget til dugnadsgruppen. 

PS! Husk at varene må leveres fort ut, da dette er ferskvare med holdbarhet. Produktene kan tines og fryses opptil flere ganger. 

4.

Selg til familie, venner og kjente

Vis frem salgskatalogen til familie, venner og kjente! Det er sannsynligvis mange i din nærmeste omgangskrets som vil kjøpe når de får presentert produkter og får høre hvilket formål det går til. 

Start med å selge til familie, venner og bekjente. Det kan også være smart å ta seg en runde til naboer eller nærliggende bedrifter. Her er potensialet stort! 

Sosiale medier

FB HJEMMESIDE.png

Sosiale medier er sannsynligvis den beste og enkleste kanalen å selge våre produkter i! Her når du ut til mange bekjente på en gang, og de kan enkelt bestille av deg ved å kommentere det du har delt. Post et innlegg på facebook eller et bilde på Instagram! Skriv en personlig tekst om hva du selger og hvilket formål det selges til. Få også med når fristen for bestilling er og en cirkatid for når kakene vil bli utlevert. 

bottom of page